Esittelyssä HELP-aktiiveja: Ilmi Salminen

Olen Ilmi Salminen, 27-vuotias oikeustieteen opiskelija ja DI, sekä HYY Yhtymän hallituksen jäsen. Teen tällä hetkellä oikiksen opintoja valmiiksi töiden ohessa. Vapaa-ajallani lenkkeilen ja pidän tulevaisuusworkshoppeja.

 

Aloitin opiskelut oikeustieteellisessä tiedekunnassa vuonna 2014. Päädyin heti ensimmäisinä opiskeluviikkoina Pykälän kerhotilassa HELPin iltatapahtumaan, ja vähemmän yllättäen innostuin HELPin porukasta ja missiosta. HYY:ssä käytiin syksyllä 2014 edustajistovaalit, ja mikäpä olisi parempi tapa aloittaa opiskelut uudessa yliopistossa ja tiedekunnassa, kuin mennä suoraan syvään päätyyn – eli hakea HYY:n edustajistoon!

 

Lopulta asiat johtivat siihen, että toimin edustajiston jäsenenä HELPin listoilta vuonna 2015-2016, ja vuonna 2016 myös HELPin taloudenhoitajana. Tällä hetkellä toimin myös HYY Yhtymän hallituksessa, ja olen siten edelleen tiiviisti mukana ylioppilaskunnan kehittämisessä.

 

HELPissä on ollut parasta tuki, jota ryhmässä on toinen toiselle annettu, mahdollisuus päästä vaikuttamaan, sekä uuden oppiminen. HELP on ollut minulle porukka, jonne on ollut helppo mennä mukaan, ja mutkatonta toimia yhdessä. Tiimi, jonka tukeen on aina voinut luottaa. Ylioppilaskunnassa toimiminen on opettanut paljon, ja uskon, että tulen hyödyntämään oppejani työelämässä ja sen ulkopuolella niin tällä hetkellä kuin tulevaisuudessakin. Ja missä muualla tutustuisi niin monipuolisesti erilaisiin, eri tavoilla ajatteleviin ihmisiin kuin edustajistossa ja ylioppilaskunnassa!